Το Βιβλίο

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Lemmy με ένα μικρό γατάκι; Μπορεί ένα λυκόσκυλο να έχει ερωτική σχέση με μία γάτα, ή μήπως τα ζώδιά τους μπαίνουν εμπόδιο στην αγάπη τους; Ο Γιακούμπ τελικά χειρουργεί ακόμα; Αν ναι, αναλαμβάνει ζώα που έφαγαν 11 κουλουράκια; Πως βρέθηκαν Μάορι στο σαλόνι και γιατί υπάρχουν πούπουλα τριγύρω; Όλες οι απαντήσεις σε ένα βιβλίο 99,5% κολασμένο – 100% κάφρικο που υπογράφει το Φυστίκι ΠουΚυλάει, υπό την αυστηρή καθοδήγηση του Μαξ.

Οι περιπέτειες του «MAX!» έρχονται στο χώρο σας στην πλέον φιλική τιμή η οποία μετατρέπεται οσονούπω σε κονσερβάκια πατέ κατ’ εντολή του: Μόλις με 12€!

Συχνές Ερωτήσεις

Μας ρωτήσατε, σας απαντάμε (όταν δεν βάζουμε αλοιφή στις γρατζουνιές…)

Πώς γίνεται η αποστολή; Πόσα είναι τα μεταφορικά;

Ο «ΜΑΧ!» έρχεται στο χώρο σας με courier, και με χρέωση 2,5 € για Αττική, ή 3 € για επαρχία, εάν εξοφλήσετε μέσω κάρτας ή λογαριασμού PayPal. Εάν προτιμάτε αντικαταβολή, υπάρχει επιπρόσθετο κόστος 1,5 € το οποίο αποδίδουμε στο courier. Οι παραδόσεις στην Αττική γίνονται από την Easy Mail και στην υπόλοιπη Ελλάδα από το δίκτυο της SPEEDEX.

Τι να κάνω αν θέλω να παραγγείλω εκτός Ελλάδας;

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται με ΕΛΤΑ παγκοσμίως, αποκλειστικά με συστημένη αποστολή για να υπάρχει ιχνηλάτηση/tracking. Πλέον μπορείτε να παραγγείλετε κανονικά χωρίς να απαιτείται αποστολή e-mail ή κάτι άλλο. Οι παραγγελίες εξωτερικού εξοφλούνται μόνο με κάρτα / PayPal.

Τι να κάνω αν μένω σε δυσπρόσιτη περιοχη;

Διαθέτουμε τη δυνατότητα αποστολής σε δυσπρόσιτες περιοχές, με επιπλέον κόστος 4,5 €. Παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνονται μόνο μέσω e-mail για να επιβεβαιώσουμε ότι η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη και τον χρόνο παράδοσης. Εναλλακτικά, επιλέξτε αποστολή σε κάποιο κατάστημα της SPEEDEX και δεν θα υπάρξει χρέωση δυσπρόσιτης περιοχής.

Υπάρχουν δωρεάν μεταφορικά;

Ναι! Αν παραγγείλετε 3 αντίτυπα του «MAX!» και άνω, μας έχει διατάξει να μην σας χρεώσουμε τίποτα διότι τον αγαπάτε πολύ! 🙂

Πώς μπορώ να πληρώσω με κάρτα;

Αρχικά, μπορείτε να εξοφλείτε με χρήση κάρτας μέσω της επιλογής PayPal / Κάρτα, άσχετα του εάν έχετε λογαριασμό PayPal ή όχι. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κρατούνται από εμάς σε καμία περίπτωση. Σύντομα, θα είναι εφικτή και η χρέωση καρτών εκτός της πλατφόρμας PayPal!

Παραλαβή

Στην Αττική, μπορείτε να παραλάβετε τον MAX! και από εδώ:

Άρωμα Φωτοτυπίας  – Κλειούς 3, Έναντι Γυμναστικής Ακαδημίας, Δάφνη, 17237

email

orders@fystikipk.gr

ακολουθήστε με

© 2019

επικοινωνία.